header over

AVOP Projecten

Airbus Defence & Space

Leiderschapsprogramma

De vraag van Airbus Defence & Space aan AVOP tegen de hierboven geschetste achtergrond:

  • Managers inzicht te geven in hun intrinsieke motivatie (en hoe zich die verhoudt tot leidinggeven);
  • Managers zich bewust te worden van wáár zij dan nu staan ten opzichte van het leiderschapsprofiel (en welke consequenties zij daaraan willen verbinden);
  • Ontwikkeling van managers vorm te geven en te faciliteren naar het leiderschapsprofiel.

Lees meer

Dentons Boekel

Maatwerk E-assessment Tool

Hoe kan Dentons Boekel haar huidige selectie procedure aangaande de advocaat-stagaires verder optimaliseren, zowel kwalitatief als ook qua (kosten)efficency.

Lees meer

Universiteit van Amsterdam

Carrouseltraining

De Carrousel is AVOP’s persoonlijke effectiviteitstraining die in haar kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijke aanpak al vele jaren een vast onderdeel is van het dienstenpakket. Deze training past bij wat AVOP in de kern is en uit wil dragen en toont wat de meerwaarde is die wij bieden aan het individu en diens organisatie.

Lees meer

Kwintes

Zelforganiserende teams

De vraag van Kwintes aan AVOP tegen de hierboven geschetste achtergrond:Help potentiële sollicitanten, vrijblijvend en op hun eigen initiatief, om goed zicht te krijgen op hun drijfveren en ambities, in het licht van hun volgende loopbaanstap. En, wanneer door hen gewenst: afgezet tegen het profiel van de nieuwe leidinggevende.

Lees meer

De Bijenkorf

Vlootschouw

De Bijenkorf is al ruim 140 jaar een sterk merk met vier merkwaarden; Klantgericht, Inspirerend, Stijlvol en Premium. De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf streeft naar het steeds verder vergroten van het aanbod topmerken en luxe merken. Daarnaast ligt een belangrijke focus op de verdere groei en ontwikkeling van de webshop.

Lees meer

WZU Veluwe

Ontwikkeltraject Teamleider

Stichting Protestants-Christelijke Woonzorg Unie Veluwe (WZU Veluwe) biedt zorg en ondersteuning aan ouderen, zowel in hun eigen woning, als zij in een zorgcentrum wonen of in een zorgwoning. Het zorggebied van WZU Veluwe betreft de Veluwe.

Lees meer

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op