header over

Certificering en kwaliteit

Het onafhankelijke instituut CEDEO onderzoekt regelmatig de kwaliteit van de diensten die AVOP levert. Op alle vier de processen waarvoor CEDEO-certificering mogelijk is, scoorden we ruim voldoende.

Trots kunnen wij u melden als EERSTE organisatie in Nederland sinds 2008 elke twee jaar opnieuw succesvol te zijn gecertificeerd.

 Daarnaast zijn AVOP-medewerkers Noloc-gecertificeerd. Noloc is de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals. Via toetsing en een beroepsregister zorgt Noloc voor meer betrouwbaarheid en professionaliteit. Klik voor meer informatie over NOLOC op het logo.

 

Alle psychologen die werkzaam zijn bij AVOP, zijn als registerpsycholoog Arbeid & Organisatie gelieerd aan het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Hiermee borgt AVOP de kwaliteit en onafhankelijkheid van de psychologen. Klik hiervoor meer informatie over de voorwaarden die vanuit het NIP worden gesteld.

Klik voor meer informatie over het NIP op het logo.

Al onze adviseurs zijn gecertificeerd als e-coach en voldoen daarmee aan de internationale standaarden die hiervoor gelden. Ook hebben zij zicht op de specifieke issues die gepaard gaan met deze specifieke vorm van coaching. Klik voor meer informatie over het e-coachingsregister op het logo.

eCoachPro Certified Level01 web
   

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op