header over

Strategische allianties

Maatwerk

Voor het ontwikkelen van maatwerk op het gebied van geautomatiseerde webbased psychologische testen werken wij samen met IXLY. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van brede HR-oplossingen via internet. Meer informatie op www.ixly.nl.

Logo ixly


Medische specialisten

In de gezondheidszorg werken we voor search en selectie van medisch specialisten samen met het bureau Van der Hoef & Partners.

logo vanderhoefenpartners


RaymakersvdBruggen

In het licht van verbreding van ons beider aanbod van professionele diensten en producten werken AVOP en RaymakersvdBruggen nauw samenwerken. RaymakersvdBruggen is honderd procent gespecialiseerd in Human Resources. De consultants zijn zelf HRM’ers en kennen het vakgebied door en door. Het bedrijf is specialist als het gaat om invulling van zowel vaste als interim HR-posities. Met een kandidatenbestand van ruim 24.000 HR-professionals heeft het een van de grootste HR-netwerken opgebouwd.

logo raymakersvdbruggen


Projob Company Onboarding

De bedrijfstak Projob Company Onboarding (PCO) ondersteunt internationale bedrijven die zich als nieuwkomer vestigen op de Nederlandse arbeidsmarkt en in de praktijk vaak de weg niet weten.

1PCO vierkant 75 75

 

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op