header over

Strategische allianties

Maatwerk

Voor het ontwikkelen van maatwerk op het gebied van geautomatiseerde webbased psychologische testen werken wij samen met IXLY. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en aanbieden van brede HR-oplossingen via internet. Meer informatie op www.ixly.nl.

Logo ixly


Medische specialisten

In de gezondheidszorg werken we voor search en selectie van medisch specialisten samen met het bureau Van der Hoef & Partners.

logo vanderhoefenpartners


RaymakersvdBruggen

In het licht van verbreding van ons beider aanbod van professionele diensten en producten werken AVOP en RaymakersvdBruggen nauw samenwerken. RaymakersvdBruggen is honderd procent gespecialiseerd in Human Resources. De consultants zijn zelf HRM’ers en kennen het vakgebied door en door. Het bedrijf is specialist als het gaat om invulling van zowel vaste als interim HR-posities. Met een kandidatenbestand van ruim 24.000 HR-professionals heeft het een van de grootste HR-netwerken opgebouwd.

logo raymakersvdbruggen


True Legends

True Legends biedt organisaties en overheden de mensen om snel resultaat te boeken op het snijvlak van business en IT. Dat doen ze op de vakgebieden Business Information Management, Development & Operations en Projectmanagement. AVOP is voor hen de (assessment)partner als het gaat om het selecteren van jonge, hoogopgeleide IT-professionals welke behoren tot de top van afgestudeerd Nederland en welke verder worden opgeleid in een specialistisch IT-traineeship van één tot twee jaar.

Logo TrueLegends

 

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op