19
Feb

"De kunst van Leiderschap"

Fieke Peijs

Wij kijken terug op een zeer geslaagde klantenmiddag. Vorige week dinsdag 13 februari kwamen we samen in Galerie Fontana voor een bijeenkomst waar kunst en leiderschap elkaar ontmoetten. Naast twee presentaties over dit thema kregen de deelnemers een rondleiding in de Galerie waar op dit moment de solo-expositie van Ruud van Empel, ‘Making Nature’ te zien is.

Alain Verbeek, partner AVOP, heeft een inzichtelijk verhaal gehouden over effectief leiderschap bij organisatieverandering:

“Een goede leider: ontwikkelt zich, heeft de moed kwetsbaar te zijn. Laat het organisatiebelang prevaleren, heeft bij veranderingen kijk op zijn stressgedrag onder druk, en geeft heldere kaders, maar schrijft niet voor. Een leider laat complexiteit toe, is zich bewust van zijn innerlijke realiteit bij het kijken naar de situatie, is alert voor schijnharmonie, en is transparant over informatie die het team aangaat.”

De tweede spreker van de middag was Koos de Wilt, schrijver/journalist, uitgever en filmmaker met een achtergrond als jurist en kunsthistoricus. Hij gaf ons een blik in het leven van Rembrandt van Rijn als zakenman en leider.

Als ik mijn geest uitspattingen wil geven, dan is het niet eer die ik zoek, maar vrijheid.’ - Rembrandt van Rijn

Are you interested? Call  +31 20 615 54 56 or mail to info@avop.nl

We proudly present

a display of some of our projects

Do you have any questions?

We are happy to help you further

CONTACT US