18
Feb

AVOP Jubileum

Alain Verbeek

2021 is een historisch jaar. Nieuwegein bestaat 50 jaar. Dat doen er je niet veel na. Ook de Euregio Rijn-Waal. Voor degene die de laatste jaren de ontwikkelingen van dit grensoverschrijdende samenwerkingsorgaan toch mochten zijn ontgaan; 55 Nederlandse en Duitse gemeentes werken samen om de economie, welstand en veiligheid nog hoger op te stuwen. Keep up the good work. Ook het Royal Hotel in den Haag is 50 jaar geworden; de residentie waar Bill Clinton overnachtte (weliswaar toen hij niet meer ‘in office’ was).
AVOP is ook 50 geworden!

Als adviesbureau richt je je vooral op ontwikkeling en vernieuwing bij je klanten. Je zorgt ervoor op de hoogte te zijn van trends, nieuwe ideeën en werkvormen zoals leiding geven op afstand, connectie in plaats van hierarchie, deep democracy, outputmanagement, zelforganisatie, secure based management,… . 

Net als Nieuwegein, de Euregio en het Royal kijken we achterom. 50 jaar actief zijn in een competitieve advieswereld is overigens best een prestatie, maar misschien is het ook een moment om stil te staan bij wie we zijn geworden en kunnen we daar trots op zijn.


Opgericht in 1971 met een ‘duwtje’ van Albert Heijn. De toenmalige huisadviseur/ psycholoog van psychologisch adviesbureau De Zaanse Stichting had gedoe met zijn baas. Albert deed hem het idee aan de hand om een eigen bureau te starten met Albert Heijn als eerste grote klant. En zo is het gekomen.


Assessment en coaching waren de belangrijkste activiteiten, maar geleidelijk heeft AVOP zich ontwikkeld tot een organisatieveranderkundig bureau. Met een diverse klantenkaart van ICT bedrijven tot GGZ, van retail tot onderwijs. We worden betrokken bij vragen over hoe een andere leiderschapsstijl te laten landen en leven, samenwerking bevorderen tussen afdelingen of te komen tot een gedragen strategie. Daarnaast hebben we een sterke naam opgebouwd op het gebied van coaching, het uitvoeren van (executive) assessments waarbij we ‘dieper kijken’ en sinds een jaar maken we naam met onze Learning Centers waarbij we op 1 dag assessment, coaching en training op individuele basis combineren.


Advieswerk is een ervaringsvak. We worden beter met de jaren en als je beter wordt wordt het ook steeds leuker. We zijn geworden in 50 jaar wie we zijn; een betrokken buitenstaander die helpt het bewustzijn van uw organisatiewaarden te vergroten met onze specifieke expertise en ervaring in het creëren van diepgang, overstijgend vermogen en een verbindende stijl. Dat doen er ons niet veel na!

Puur Menselijk, Puur Zakelijk

Are you interested? Call  +31 20 615 54 56 or mail to info@avop.nl

cedeo erkenning

We facilitate and support organisations and employees with focus in establishing their personal and organisational goals

We proudly present

a display of some of our projects

Do you have any questions?

We are happy to help you further

CONTACT US