header over

Jeffrey Schenk

Persoonlijke coaching
e-coaching
Loopbaan coaching

Wie

Mijn naam is Jeffrey Schenk (1976), adviseur bij AVOP en vanuit deze rol o.a. betrokken bij loopbaanontwikkeling, outplacement en assessments. In 2017 heb ik mij aangesloten bij het AVOP team komend vanuit een commerciële rol binnen een HR dienstverlener. Daarvoor heb ik jaren in de wereld van recruitment rondgelopen (zowel aan bureau als aan corporate zijde). Mijn achtergrond is HR (Personeel & Organisatie) en psychologie (Sociale & Organisatiepsychologie). Met mijn zakelijke, HR en commerciële achtergrond, in combinatie met mijn psychologie studie, weet ik een goede balans te vinden tussen mensgericht en zakelijk.

Coachingsvraagstukken

Bovenstaande zorgt er dan ook voor dat ik goed weet wat de arbeidsmarkt wil, hoe deze te benaderen en jezelf te ‘verkopen’. Mensen die vragen hebben over hun loopbaan (“Zit ik nog op mijn plek?” of “Ik wil iets anders maar weet niet wat”), op zoek moeten naar een nieuwe baan of de arbeidsmarkt willen benaderen, zijn bij mij aan het goede adres.

Werkwijze

“Klantgericht” en werkend vanuit de behoefte van de deelnemer en hierbij dus maatwerk leverend en nooit een vast programma volgen. Dat is waar ik in geloof en succes mee boek. Je kunt van mij dan ook lastige vragen verwachten en een spiegel voorgehouden krijgen. Maar wel altijd in een prettige, constructieve en positieve sfeer. Verder kan je ook verwachten dat ik doe waar jij behoefte aan hebt (het is immers primair jouw proces), naast je sta bij iedere stap in het proces (we doen het dus wel samen), met je meedenk en mijn netwerk en ervaring volledig met je deel.