header over

Margot Bloem

persoonlijke coaching
loopbaancoaching
e-coaching

T -  020 6155456
E -  info@avop.nl

Wie

Ik ben Margot Bloem, meer dan 25 jaar verbonden aan AVOP als coach en adviseur. Mijn opleidingsachtergrond is zowel Arbeids- en Organisatie- als Klinische psychologie. Belangrijke waarden voor mij zijn: authenticiteit, eerlijkheid, humor en relativering. Ik ben echt geïnteresseerd en wil mensen oprecht verder helpen in hun ontwikkeling en iets gelukkiger maken. Daar zet ik de kennis en ervaring die ik in al die jaren heb opgebouwd graag voor in.

Coachingsvraagstukken

Persoonlijke coaching en training qua persoonlijke effectiviteit, zoals omgaan met onzekerheid, hoogsensitiviteit, assertiviteit, blokkades, stressmanagement, burnout-preventie, maar ook loopbaanvragen als: waar wordt ik enthousiast van, waar kan ik mijn talenten het beste kwijt en hoe anticipeer ik op toekomstige veranderingen in mijn werk en leven.

Werkwijze

Ik vind het belangrijk dat er een klik is en dat je het gevoel hebt echt open te kunnen zijn. Dit is voor mij de basis waarop we kunnen bouwen. Ik wil iemand leren kennen, en daarop baseer ik mijn aanpak. Deze is dus persoonlijk en maatwerk, waarin ik uiteraard gebruik maak van alle technieken die ik in de loop der jaren heb opgedaan. Samen komen we tot inzichten in (dieperliggende) patronen en zoeken we naar effectieve alternatieven. Dit gebeurt op een positieve, respectvolle en accepterende manier. Het coachingstraject is een combinatie van inzicht en actie. Het blijft niet bij gesprekken, je krijgt ook praktische hand-outs en opdrachten om aan je doelstellingen te werken. Gemiddeld ga ik uit van 5 sessies van 1 uur. Als psycholoog werk ik conform de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en vertrouwelijkheid is gegarandeerd.