header over

Jingxiu HU

persoonlijke coaching
loopbaancoaching
e-coaching

T -  +31206155456
E -  info@avop.nl

Wie

Mijn naam is Jingxiu Hu (1979) en ik ben freelance senior (e-)coach bij AVOP. Mijn passie is om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. In 2001 ben ik afgestudeerd als Economisch Psychologe aan de Universiteit van Tilburg. Na mijn studie heb ik zowel in het onderwijs als in het in het bedrijfsleven gewerkt als docent, trainer, consultant en coach. Mijn expertise ligt op het gebied van management- en leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en vitaliteit in organisaties. Meer over mij is te vinden op: Jingxiu Hu | LinkedIn

se ligt op het gebied van management-, en leiderschapsvaardigheden,

Coachingsvraagstukken

Heb je een vraagstuk op het gebied van loopbaan coaching, mental coaching, vitaliteits coaching of executive coaching? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Voor AVOP heb ik tot op heden veel blended coachingstrajecten uitgevoerd op het gebied van stress en vitaliteit. Hoe krijg ik een gezonde work-life balance? Waar krijg ik energie van? Wat kost mij energie? Hoe kan ik mijn veerkracht vergroten en mentaal weerbaarder worden? Allemaal vraagstukken waar ik veel cliënten succesvol op begeleid heb.  

Werkwijze

In mijn werk maak ik gebruik van een blended approach. Zo worden in alle trajecten F2F sessies aangevuld met e-coaching, waardoor er sprake is van blended learning en ervaringsleren. De coachingsdoelen kunnen hierdoor versneld behaald worden. Verder maak ik gebruik van methoden en technieken uit de Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry, Narrative Coaching, NLP, RET en mindfulness.