header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

08
Apr

AVOP wederom met groot succes CEDEO gecertificeerd

Floor Dijkshoorn

Voor de zesde keer op rij zijn wij opnieuw CEDEO gecertificeerd, met een klanttevredenheidsscore van maar liefst 97,5%!

“Het is maatwerk, gericht op wat je nodig hebt, en het zijn goede mensen, die zo nodig soms extra flexibel kunnen zijn”, is bijvoorbeeld één van de quotes die uit het onderzoek naar voren kwam.

Cedeo voert klanttevredenheidsonderzoeken uit bij opdrachtgevers van organisaties die zoals AVOP gespecialiseerd zijn in verschillende HR diensten. Zo hebben zij ook dit jaar weer interviews afgenomen bij onze klanten waaruit bleek: “ze zijn heel klantvriendelijk en verzorgen goede rapportages. Ze denken met je mee en zijn voor mij meer een partner dan een leverancier.”

In het onderzoek wordt nagegaan hoe klanten onze samenwerkingsrelatie, dienstverlening en prestaties waarderen. Zo wordt genoemd: “ik vind de kwaliteit heel goed. Ik kan hen inzetten op het hoge niveau van de directie, maar ook op de lagere functies”, maar ook: “ze kennen onze organisatie en houden goed rekening met wat bij ons past”.

Wij proberen ons daarnaast ook te onderscheiden op snelheid en wendbaarheid. Gezien de snelle arbeidsmarkt van het moment, maken wij het mogelijk om op korte termijn iets voor onze klanten te betekenen. “Ze zijn snel bereikbaar en flexibel en ze denken goed mee met de organisatie.” Voor het inplannen van een assessment kan de kandidaat doorgaans binnen een week wel bij ons terecht.

Wij zijn uitermate trots en dankbaar voor de positieve feedback die wij van onze klanten hebben mogen ontvangen en kijken uit naar de verdere samenwerking!

Om het volledige rapport te lezen klik hier.