header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

18
Feb

Goede voornemens?

Jeffrey Schenk

Het nieuwe jaar is alweer een aantal weken op weg. Een nieuwe, schone lei ligt voor ons met kansen, wensen en goede voornemens. Maar dus ook een jaar met nieuwe dingen die we onszelf opleggen: een leuke baan, een gezellig sociaal leven, een leven op social media dat eruit ziet alsof het één groot feest is, de perfecte relatie, meer sporten, gezonder eten, afvallen, de perfecte (schoon)zoon/dochter zijn, meer genieten, meer ondernemen, etc.

Kortom; een perfect moment om de balans op te maken en te kijken of je eruit haalt wat erin zit. Bij AVOP merken we steeds vaker dat niet iedereen dit even goed af gaat en dat steeds meer mensen behoefte hebben om even stil te staan bij hun loopbaan en waar deze naar toe moet. Dit schiet er door de drukte van alledag namelijk nog wel eens bij in.

Door eigen persoonlijkheidskenmerken en affiniteiten & drijfveren te onderzoeken kan inzichtelijk gemaakt worden of iemand doet wat past en waar hij/zij energie van krijgt. En bovendien kan er gekeken worden waar nog potentie en ontwikkelingsmogelijkheden zitten. Mocht hier dan uitkomen dat een volgende stap gewenst is, dan kunnen wij daar uiteraard bij helpen.

Wat je vraag of behoefte ook is, AVOP biedt ondersteuning door psychologen met een zakelijk inzicht die jou centraal stellen. Al onze interventies vinden plaats op basis van de nieuwste onderzoeken en ontwikkelingen op het gebied van de positieve psychologie.

Op naar een evenwichtig 2019.

Jeffrey Schenk
Adviseur

Mocht je meer informatie willen, dan kan je via onderstaande gegevens contact met mij opnemen:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 - 405 235 15