header image

Jeffrey Schenk, Adviseur

Reacties van oud deelnemers en opdrachtgevers

Deelnemers

Marianka

Bestuurssecretaris GGZ-instelling

"De Carrousel betekende voor mij opnieuw en beter kennismaken met mezelf. Een waardevolle zoektocht, intensief. Het programma is gedegen; de opzet met junioren en senioren uiterst effectief. Met veel humor en scherpte krijgen de trainingsdagen vorm. Kortom, de Carrousel was voor mij een mooi, leerzaam proces met blijvend resultaat."

Bea

Gegevensbeheerder

"Een unieke opzet om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Je leert o.a. je eigen patronen beter herkennen en je wordt je meer bewust hoe je op een ander overkomt. Met de aangereikte tools en opgedane kennis kan je jezelf veel effectiever opstellen."

Iepe

Directeur-bestuurder in het onderwijs

"De Carrousel heeft me een goed inzicht gegeven in de persoonlijke achtergronden, die me soms belemmeren in het uitoefenen van mijn functie.
Nu ben ik beter in staat er iets positiefs mee te doen in mijn werk. Het was een goede investering."

Klaas

Manager Operations bij een organisatie van Gerechtsdeurwaarders

"Door ervaring wijs geworden, zegt men vaak. Voor een doener als ik een mooi gezegde. De Carrousel heeft mij echter geleerd dat ontwikkeling juist loopt via reflectie door de mensen om je heen. De omgeving die je bewust maakt voor eigen blinde vlekken. Een bewustwording die weer zorgt voor beweging, nieuw begin en rijkere ervaring."

Paul

Senior Beleidsadviseur

“Thuisgekomen vraagt mijn zoon met een ietwat puberaal gebrek aan fijngevoeligheid hoe het was: “En, hoe ging het met je kermisvriendjes?” Wat op het eerste gezicht wat minder subtiel lijkt, heeft eigenlijk een waardevolle kern. De Carrousel is een attractie, met aantrekkelijke elementen, maar ook spannend. Soms een rollercoaster die hard en diep gaat, wat spannend is bijna op het onaangename af. Maar je doet het met een groep mensen bij wie je veilig bent, net zo kwetsbaar als jij, bereid om je te helpen en ‘what happens in Vegas, stays in Vegas’. Met elkaar maak je in een korte periode een ontwikkeling door die wezenlijk is en die het verschil maakt voor zowel je persoonlijke als professionele leven. Je doet het samen, met je vrienden van de Carrousel.”

Opdrachtgevers

Ettie Jaspers-Hopma

Hoofd P&O advies, Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam

“De Carrousel is een persoonlijke effectiviteitstraining die reeds jaren aan individuele UvA/HvA-professionals en leidinggevenden wordt aangeboden. Eigenlijk zou je een dergelijke persoonsgerichte investering alle medewerkers gunnen, want het gaat over de essentie, de effecten beklijven en de organisatie heeft er profijt van."

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag verder

Neem contact op