header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

Vergroot de kwaliteit, ambities, creativiteit, flexibiliteit en doorstroming: Yes We Scan!

Een Nederlands kennisinstituut met hoogtechnische professionals (R&D-engineers) biedt elk jaar aan 100 van haar medewerkers de mogelijkheid om een verkorte loopbaanscan te doen. De scan bestaat uit een combinatie van een online instrument en een ‘goed gesprek’ met een loopbaancoach. Beiden door AVOP geleverd en intern met HR en de directie gepromoot.
Het doel is om de personele doorstroming te vergroten waardoor de kwaliteit en creativiteit van de projecten vergroot, de eigen engineers breder en flexibeler worden en hun ambities ontplooien.


Medio 2016 zijn we gestart (en dus waren er 50 plekken te vergeven) en recent hebben we de evaluatie van die eerste serie verkorte loopbaanscans gedaan. Hiervoor hebben we een rapportage geschreven en enkele organisatie-inzichten benoemd die we in de gesprekken menen te herkennen en mogelijk verband houden met de beperkte interne doorstroming.

Met de opdrachtgever hebben we deze inzichten gecheckt op herkenbaarheid en aanvullende adviezen meegegeven.
De loopbaanscan heeft zo op individueel en organisatieniveau zijn meerwaarde getoond en wordt in 2017 vervolgd.
Neem voor meer informatie over deze loopbaanscan contact op met onze partner Alain Verbeek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 020-6155456