header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

08
Jul

Gun medewerkers een moment van reflectie deze zomer

Alain Verbeek

De zomer staat voor de deur en dat is hét moment om te reflecteren op de groei van medewerkers, zowel persoonlijk als professioneel. Speciaal daarvoor hebben we een zomeractie: het Kompasgesprek van AVOP, waarbij je 30% korting ontvangt in de maanden juli en augustus!

Wat houdt het Kompasgesprek in?

Medewerkers beginnen met een e-loopbaanscan die hun competenties, ontwikkelpunten en affiniteiten in kaart brengt. Dit geeft hen inzicht in hun persoonlijkheid, drijfveren en interesses, wat hun zelfbewustzijn binnen de organisatie vergroot. Na de loopbaanscan volgt het Kompasgesprek met een professionele coach. In dit gesprek reflecteren we op de huidige situatie en bespreken we toekomststappen, met de nadruk op vitaliteit, loopbaan en persoonlijk leiderschap. Het helpt medewerkers om helderheid te krijgen over waar ze nu staan en waar ze naartoe willen. Waar staan ze op dit moment in hun werkleven? Hoe zit het met hun energieniveau en wat heeft de afgelopen tijd hen gebracht? Hoe kunnen ze vanaf hier verder en wat hebben zij hiervoor nodig? Vanuit de ‘helikopter’ maar ‘dicht bij jezelf’.

 

Waarom is dit belangrijk?

Het Kompasgesprek biedt waardevolle inzichten met als doel het ondersteunen en stimuleren van jullie medewerkers. Door ruimte te geven om te reflecteren op persoonlijke ontwikkeling en mogelijke loopbaanpaden wordt de betrokkenheid en tevredenheid in de organisatie versterkt. Dit bevordert niet alleen een positieve werkcultuur waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen, maar ook de interne mobiliteit kan worden vergroot.

 

Hoe werkt het?

• Voorbereiding: Medewerkers vullen een online vragenlijst in over hun persoonlijkheid, drijfveren en loopbaan.
• Het gesprek: Een diepgaand gesprek van 1,5 uur met een coach, vanuit een breder perspectief maar toch persoonlijk.
• Na afloop: Deelnemers ontvangen een samenvatting van hun inzichten en tools op maat om meteen mee aan de slag te gaan.

 

Wat levert het op?

• Duidelijkheid over hun situatie en hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen.
• Richting voor korte- en langetermijndoelen.
• Concrete actiepunten om hun doelen te bereiken.
• Inzicht in hoe ze meer balans kunnen brengen in hun leven.
• Handvatten voor persoonlijke ontwikkeling en leiderschap.
• Een vernieuwend en positief toekomstbeeld.

 

Om medewerkers een vliegende start te geven, bieden we een speciale zomerkorting van 30% aan op het Kompasgesprek. Een mooie kans om de zomer fris en vol energie in te gaan!

Benieuwd hoe het Kompasgesprek medewerkers in jullie organisatie kan helpen? Neem contact met Alain Verbeek via 020-6155456 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.