header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

12
Jan

Vacature Medewerker projectplanning en ondersteuning (2 dagen per week) - vervuld

Stefan Heinis

Wat ga je doen?

Wij zoeken een professionele, klantgerichte en proactieve collega, die er plezier in heeft om onze opdrachtgevers en deelnemers zo goed mogelijk van dienst te zijn. Je bent het eerste aanspreekpunt en spin in het web als het gaat om coördinerende en planningswerkzaamheden. Je bent de schakel tussen onze klanten, deelnemers en adviseurs. De dienstverlening van AVOP bestaat uit assessments, coaching, loopbaanbegeleiding, organisatie- en leiderschapsontwikkeling, training en recruitment.

Zelf ben je dienstverlenend ingesteld en kan je flexibel op de verschillende vlakken van onze dienstverlening de juiste ondersteuning en voorbereidende werkzaamheden verrichten. Je bent leergierig en neemt initiatief. Je hebt oog voor werkzaamheden die moeten gebeuren. Je haalt energie uit het ondersteunen van adviseurs en partners zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. 

Je kan zowel zelfstandig als in een team werken en weet daarbij het doel om als team goed en fijn te functioneren voor ogen te houden. Collegialiteit, plezier, flexibiliteit en betrokkenheid vinden wij daarbij belangrijk. 

Je vindt het verder leuk om te puzzelen op een planning en weet adequaat te handelen als het gaat om complexe agendabeheer. Je maakt (digitale) dossiers zorgvuldig in orde en verwerkt de bijbehorende administratie nauwkeurig.

Je weet prioriteiten te stellen, denkt vooruit en overziet je eigen handelen. Hierbij ga je accuraat te werk en weet je zorgvuldig om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijk informatie.

Je ontvangt de bezoekers van AVOP op een warme, gastvrije wijze en weet mensen zich op hun gemak te laten voelen. Je zorgt ervoor dat het kantoor er verzorgd uitziet. Je bent communicatief sterk, zowel schriftelijk (met name email) als ook in het telefonisch contact en contact op kantoor. 

Wat vind je bij ons?

Je vindt bij ons een plek waar je samenwerkt in een klein, betrokken en enthousiast team van ondersteuners, met gedreven professionals op het gebied van HR-dienstverlening. We willen van betekenis en meerwaarde zijn als het gaat om groei en ontwikkeling voor onze opdrachtgevers. In jouw rol lever je vanuit de ondersteuning daar een actieve bijdrage in. 

Wij bieden een prettige werkomgeving waar jouw bijdrage ertoe doet. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, in een organisatie die volop samen met haar klanten in beweging is.  Onze arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

 

Ben jij dit?

Jij hebt naast je studie, tijd en zin in een leuke leerzame bijbaan. Je haalt energie uit het ondersteunen van een team, je werkt nauwkeurig en het liefst heb je al wat ervaring in een ondersteunende en/of administratieve functie. Je beschikt over de persoonskernmerken zoals hierboven besproken en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. De functie is in principe voor 2 dagen in de week, waarbij flexibiliteit tijdens drukte of vakantieperiodes is gewenst.

Wie of wat is AVOP, wie zijn wij?

AVOP is een succesvol en groeiend adviesbureau dat mensen en organisaties in beweging brengt. Wij verbinden mensen en organisaties zodat zij elkaar versterken en samen groeien.

Wij werken samen met onze klanten aan oplossingen die organisaties helpen haar doelen te bereiken. Daarbij bekijken we vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken en inzichten; denk aan veranderkunde, psychologie en bedrijfskunde. Nieuwsgierigheid drijft ons daarbij.

Met gerichte interventies mobiliseren wij het zelflerend vermogen en de krachten die schuilen in organisaties. Wij bewegen mensen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het behalen van de afgesproken doelstellingen én voor de eigen ontwikkeling. Dit doen wij door mensen bewust te maken van de organisatiedoelen en hun inzicht te vergroten in persoonlijke waarden, doelen en competenties. Het in lijn brengen van deze persoonlijke doelen en de organisatiedoelstellingen is wat ons betreft de basis voor duurzame verandering.

Vragen en solliciteren?

Kijk voor meer informatie op www.avop.nl of neem contact op met Suzan Verbeek (020-6155456) of Stefan Heinis (020-6155456 of 06-29090239).

Heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag je motivatie en cv. Je kunt deze mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..