header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

AVOP en het coronavirus

Stefan Heinis

In het kader van de ontwikkelingen en de maatregelen die worden genomen om de verdere verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) in Nederland te voorkomen, willen wij u graag op de hoogte stellen van de maatregelen die AVOP in dat kader heeft genomen.

 

Voor degenen die binnenkort een afspraak bij AVOP op locatie hebben, is het goed om te weten dat wij uitgebreide voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om de afspraken voor een ieder veilig te kunnen laten verlopen, bijvoorbeeld desinfecterende maatregelen bij ieder bezoek. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid afspraken op afstand/digitaal te laten plaatsen vinden door middel van MS Teams/Skype of telefonisch. Verder hebben wij de mogelijkheid waar nodig c.q. wenselijk long distance assessments en e-coaching in te zetten.

Mocht u vragen hebben aangaande een komende afspraak bij AVOP of de mogelijkheden aangaande onze digitale dienstverlening, aarzel dan niet en neem contact met ons op: 020 – 61 55 456 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.