header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

Bijzondere tijden vragen om flexibele oplossingen

Sebatiaan Spaan

Het long distance live assessment biedt uitkomst

Ook wij bij AVOP hebben de gevolgen van het Corona Virus inmiddels ondervonden. Een kandidaat die voor een selectie en ontwikkelingsgericht assessment naar ons kantoor zou komen, meldde zich helaas af omdat zij uit Noord-Brabant afkomstig was en derhalve niet meer mocht reizen.Het “long-distance live assessment”, dat wij doorgaans voor onze internationale kandidaten gebruiken bood in deze omstandigheden gelukkig uitkomst.

In overleg met de zowel de werkgever als de werknemer, die beiden bij een vlotte doorgang van de procedure gebaat waren, hebben wij besloten uit te wijken naar een assessment op afstand. Door het online intelligentie en persoonlijkheidsonderzoek thuis te maken, en de interactieve delen van de dag via een video conference call te laten plaatsvinden, hebben wij de kandidaat tóch kunnen ondersteunen met het assessment, en kan zij (met een positief advies) gelukkig verder in de procedure!

Lees hier meer over het long distance live assessment

Sebastiaan Spaan

Senior adviseur AVOP

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer informatie over long distance assessments of coaching op afstand, neem contact op met AVOP op 0206155456 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.