header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

01
Mar

Wat is de relatie tussen AVOP en het Midden-Oosten?

Jeffrey Schenk

Op het eerste gezicht denk je wellicht niet gelijk aan America, Afrika of bijvoorbeeld het Midden-Oosten als je aan AVOP denkt. En misschien denk je überhaupt niet aan internationale dienstverlening als je aan AVOP denkt. Maar toch zit er ook aan AVOP een internationaal tintje.

 

Zo doen wij niet alleen ‘long-distance assessments’ (waarbij de kandidaat letterlijk overal ter wereld gevestigd kan zijn), maar werken we ook met enige regelmaat voor bedrijven die in het buitenland gevestigd zijn, bijvoorbeeld in het Midden-Oosten. Zo werken wij momenteel voor een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzame energie, waarbij het hoofdkantoor gevestigd is in de Verenigde Arabische Emiraten.

AVOP is hiermee in contact gekomen doordat een actieve referent, werkzaam bij een bedrijf in het Midden-Oosten, waar wij al jaren met volle tevredenheid voor werken, ons had aangeraden. Bij deze nieuwe opdrachtgever zijn wij gevraagd mee te denken over een leiderschapsvraagstuk. Dit bedrijf wil namelijk een volgende stap zetten in de professionalisering van de organisatie en wil de talenten binnen de organisatie beter in kaart krijgen, om hen vervolgens verder te ontwikkelen. En dat zijn nou precies de vragen die goed bij ons passen. En daarbij laten wij ons dus niet door begrenzen door onze landgrenzen! Bovendien; zo groot is de wereld tegenwoordig nu ook weer niet.