header nieuws

Blijf op de hoogte

Van het laatste nieuws

AVOP is met een uitstekende klanttevredenheidsscore wederom Cedeo gecertificeerd

Stefan Heinis

Wij zijn enorm trots en onze klanten dankbaar voor de hoge klantwaardering die zij hebben uitgesproken over de dienstverlening van AVOP. Dit jaar met een ongekend hoge score van 100% klanttevredenheid.


AVOP laat zich elke twee jaar certificeren door het onafhankelijke instituut Cedeo, waarbij een Cedeo-erkenning bekend staat als hét keurmerk voor de hele Nederlandse HR-sector. De input van het klanttevredenheidsonderzoek gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren.


Enkele quotes uit het onderzoek:


“Ze zorgen voor een perfecte afstemming, doordat ze zich echt verdiepen in de organisatie van de klant. Dat zie je terug in het plan van aanpak.”


“We wilden een ontwikkelassessment op een bepaalde manier en zij konden goed meedenken en maatwerk leveren.”


“We hebben een groot project met ontwikkelassessments gedaan voor een flink deel van onze medewerkers bij hen. Tijdens de uitvoering was er een hele open communicatie met mij. Op hun initiatief werd ik regelmatig op grote lijnen geïnformeerd over het verloop van het traject”.


“Sterk vind ik het meedenken en het goed invoelen wat er speelt, en dat vertalen naar een assessment. Je voelt zelf wel aan of dit een partij is, die snel doorheeft wat er aan de hand is.”


Om het volledige rapport te lezen klik hier.


Nieuwsgierig geworden naar onze (assessment)dienstverlening, neem contact op met:
Stefan Heinis
Partner AVOP
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
020 - 61 55 456